Bestel je producten of cadeaubon direct online!

hele maand april een leuke verrassing van ons cadeau bij je bestelling!

Sinds een aantal jaren is de bijenpopulatie snel afgenomen, met een volledige verdwijning in bepaalde gebieden. Dit verschijnsel is zeer zorgwekkend vanwege de ecologische betekenis van bijen qua bestuiving. De donaties zal de financiering van de installatie van 10 bijenkorven in de Provence over een periode van twee jaar bekostigen, ofwel bijna 400.000 bijen, evenals de aanplant van nieuwe velden van bloemen.

Ingrediënten: Imperata cylindrica, aloë vera, plantaardige glycerine, gerst, silicium derivaat, etherische oliën van roos, jasmijn en shiu, vit. A, C, E, B5.
Toepassing: 1 tot 3 keer per week in een dikke laag aanbrengen op gezicht en hals. 20 minuten laten inwerken, niet afspoelen maar met een tissue overtollig masker deppen. Kan als een intensief hydraterende kuur gedurende een hele week als nachtverzorging worden gebruikt.
Bestaat voor 85% uit natuurlijke ingrediënten. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen.
De teennagels worden geknipt, gevijld en glad gemaakt met een nagelfrees. ▪ De nagelriemen worden verzorgd met olie. ▪ Eeltvorming wordt verwijdert met een mesje en daarna glad geslepen met een frees. ▪ Speciale problemen zoals; likdoorns, ingegroeide nagels, schimmelnagels en kalknagels worden behandeld/verholpen. ▪ Voetmassage met een hydraterend product. ▪ Nagellak in een kleur naar keuze ▪ Verzorgingsadvies van Samenwerkende Pedicures voor thuis
  • Maandag: Yanouk Hilferink
  • Dinsdag: Rosanne Florrisen
  • Woensdag: Larissa Schaaf & Rosanne Florissen
  • Donderdag: Yanouk Hilferink & Larissa Schaaf
  • Vrijdag: Rosanne Florissen

Maand april behandeling van de maand!

Gevoelige huid; Het gevoel van ongemak wordt onmiddellijk verlicht: 100% (strakheid, tintelingen en jeuk)
Gevoelige / rode huid; 63% minder roodheid na 1 behandeling,  73%minder roodheid na 4 behandelingen

Hele maand april een leuke verrassing van ons cadeau bij je bestelling!

*  Deze traditionele olijfzeepmassage geeft door de duizenden knisperende zeepbelletjes die je tijdens de massage omsluiten, een diepe ontspanning en grondige reiniging van de huid.
Deze behandeling is met meerdere dames tegelijk (max. 4) te reserveren.
Normaal gesproken kost deze zelfde behandeling bij onze gediplomeerde medewerksters € 60,- maar omdat wij hopen op veel reserveringen voor onze enthousiaste stagiaires bieden wij deze luxe Yon-Ka gezichtsbehandeling deze maand aan voor maar € 29,-.
Indien gewenst is de gezichtsbehandeling uit te breiden met één of meerdere kleine modules en daarbij heb je keuze uit:
* Wimpers verven * Wenkbrauwen verven * Bovenlip harsen * Kin harsen
Hiervoor betaal je in april bij je stassagebehandeling een meerprijs van € 6,- per module. (Bij onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes betaal je hiervoor € 12,- per module)

hele maand april een leuke verrassing van ons cadeau bij je bestelling!

Om deze reden is het dan ook niet mogelijk om van stage behandelingen een cadeaubon aan te schaffen en/of deze buiten de desbetreffende actiemaand te reserveren.
×

Winkelmand

0

Bestelling