Een arrangement in ons Oosters Badhuis is ontspannen en genieten in intieme sfeer, speciaal en alleen voor vrouwen, vanaf 12 jaar.

Het Badhuis is altijd prive gereserveerd voor jezelf of je eigen gezelschap en met badkleding.

Te reserveren op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00-20:00

Een Turks stoombad is een natte sauna en geeft lichaam en geest nieuwe energie en totale lichaamsreiniging. De invloed van warmte en vocht op de huid, maakt dat poriën zich verwijden, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.

Een lichaam scrub met Kese, dit is een Arabische scrubhandschoen van opgeruwde zijde of met aromatisch scrubzout, verwijderd alle dode huidcellen, waardoor de huid zijdezacht wordt en weer een gezonde glans laat zien.

Een traditionele olijfzeep massage van het gehele lichaam geeft door de duizenden knisperende zeepbelletjes die je tijdens de massage omsluiten, een diepe ontspanning en grondige reiniging van de huid.

Een Ghassoul modderpacking, ook wel bekend als Rhassoul, is een vulkanische klei die wordt gewonnen uit het Marokkaanse Atlasgebergte. Deze zit vol met de mineralen calcium, magnesium, kalium en natrium. Doordat de kleimineralen de positief geladen elementen aan de buitenkant heel effectief kan uitwisselen, is het mineraal in staat om vuil aan zich te binden. Zo absorbeert het stof en vet , terwijl het je huid en haar niet aantast. Het is daardoor erg mild en hypoallergeen.

hamam behandeling