In onze praktijk voor huidverbetering werken wij met Yonka en bieden daarmee oplossing voor de volgende huidproblemen:

  • Droge huid
  • Vochtarme huid
  • Gecombineerde huid
  • Vette huid
  • Acne huid
  • Couperose/rosacea huid
  • Gevoelige huid
  • Rimpels/Verslapping
  • Slecht doorbloede/Rokershuid
  • Pigmentvlekken
Yon-Ka

Daarbij heb je keuze uit een behandeltijd van 30, 60, 90 of 120 minuten.

30 minuten € 35,-
Kort maar doeltreffend samengesteld voor het verbeteren van je huid.

60 minuten € 60,-
Doeltreffend samengesteld voor het verbeteren van je huid en daarnaast ook inclusief wenkbrauwen modelleren.

90 minuten € 75,-
Uitgebreide en doeltreffende gezichtsbehandeling voor het verbeteren van je huid en daarnaast ook inclusief wenkbrauwen modelleren en bindweefselmassage.

120 minuten € 85,-
Iedere 90 minuten behandeling kan ook als 120 minuten behandeling worden gereserveerd. Uitgebreide en doeltreffende gezichtsbehandeling voor het verbeteren van je huid en daarnaast ook inclusief: modelleren wenkbrauwen, verven wenkbrauwen, verven wimpers, harsen bovenlip, kin, kaaklijn en uitgebreide bindweefselmassage.

Behandelingen gezicht

de Lucas Championnière!

De Lucas Championnière komt voor in elke luxe Yon-Ka gezichtsbehandeling
van 90 of 120 minuten.

Wilt u graag kennis maken met de Lucas Championnière boek dan vandaag nog een luxe Yon-Ka gezichtsbehandeling van 90 of 120 minuten!

De emulsie concentree bevat veel essentiële oliën
zoals lavendel, rozemarijn, geranium, cyprus en tijm.

Dit bijzondere apparaat zorgt voor een fijne nevel die er voor zorgt dat producten in de diepere huidlagen worden opgenomen waardoor de Yon-Ka producten nog meer resultaat en een diepere hydratatie geven.

Behandeling lichaam

AROMA LUXE     60 min. € 59,-

Stimulerende, ontspannende of drainerende aromatische massage

Deze aromatische lichaamsmassage van Yon-Ka is inclusief:

▪ Aromatisch voetkompres
▪ Stimulerende of ontspannende massage
▪ Aromatische verkwikking

Deze heerlijk ontspannende en onthaastende behandeling verdrijft de spanningen uit het lichaam en herstelt de weldadige innerlijke rust.
Gedurende een uur wordt het lichaam gemasseerd in de rustgevende atmosfeer van aromatische essences van lavendel, marjolein, basilicum, ijzerhard…
Onder de invloed van omhullende en ontspannende massagetechnieken met kostbare oliën voel je hoe je overspoeld wordt door een intens gevoel van lichtheid.

Resultaat: van deze absolute wellnesspauze kom je verkwikt en opgeladen terug… Een moment voor jezelf, een onthaastend intermezzo dat voor herhaling vatbaar is.

Instant beauty boost effect

Snelle beauty boost behandeling voor een stralende teint.

Duur: 30 min

Liftende en verstivigende anti-age behandeling 45-85 jaar

Deze liftende en herstructurerende anti-ageing behandeling werkt als een heuse “huidcoach”. Ze stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels gladgestreken worden, de huid steviger wordt.

Duur: 60 min

Yon-Ka producten

Anti-age behandeling 35-45 jaar

Deze verstevigende behandeling werkt zowel preventief als verzorgend.De eerste anti-age behandeling voor de leeftijd van 35-45 jaar.

Duur: 90/120 min

Liftende en verstivigende anti-age behandeling 45-85 jaar

Deze liftende en herstructurerende anti-ageing behandeling werkt als een heuse “huidcoach”. Ze stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels gladgestreken worden, de huid steviger wordt.

Duur: 90/120 min

Weldadige aromatische beauty-en wellnessbehandeling

Deze heerlijk aromatische gezichtsbehandeling biedt u een uniek moment van ontspanning en onthaasting. Het is ook een verrassende beautysessie die vermoeide gelaatstrekken wegwist en de huid weer laat stralen.

Duur: 90/120 min

Diepreinigende, verzorgende en ontspannende behandeling

Dit is één van de uitgebreidste en meest complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat, op elke leeftijd, is een aanrader.

Duur: 90/120 min

VITAL DÉFENSE
Antioxidatieve en preventieve behandeling

Deze behandeling om veroudering door agressies van buitenaf tegen te gaan is bestemd voor de futloze huid, vale teint, rokershuid, de huid die dagelijks vervuild wordt door stadslucht.

Duur: 90/120 min

Jeugdactiverende en rimpelopvullende anti-age 45-55 jaar

Elke periode van je leven vraagt om een anti-ageing behandeling. Dit is waarom Yon-Ka Time resist ontwikkelde een nieuw protocol, combinatie van manuele technieken en producten, op basis van specifieke behoeften voor vrouwen in de leeftijd 45-55.

Duur: 90/120 min

Yon-Ka producten

Exeptionele anti-age behandeling 55+

EXCELLENCE CODE is meer dan een totaalaanpak tegen huidveroudering. Cellulaire aanpak tegen huidverslapping en rimpels. Het is bovenal een uitzonderlijke verzorging van Yon-Ka. Expertise op het gebied van huidveroudering, massage, ontspanning, wellness en de kracht van de quitessence van Yon-ka.

Duur: 90/120 min

Yon-Ka producten

Antirimpel-, antiwallen- en antikringenbehandeling

Plantaardige werkstoffen en specifieke technieken worden gecombineerd om rimpels en lijntjes glad te strijken, de oogleden te verstevigen en vermoeidheidstekenen te verminderen.

Duur: 60 min

Yon-Ka producten

Intensief hydraterende behandeling

De beste behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Is bestemd voor een trekkerige huid die behoefte heeft aan vocht. De huid voelt herboren, is herstelt, gekalmeerd, en voelt weer zacht aan.

Duur: 90/120 min

Huidvernieuwende behandeling

Fletse teint, vermoeide huid? Deze ultratechnische anti-ageing behandeling bezorgt u van bij de eerste behandelbeurt weer een gladde, frisse en heldere huid. In 4 beurten nemen de tekenen van huidveroudering zichtbaar af.

Duur: 90/120 min

Behandeling voor de acnehuid

Zuiverende en evenwicht herstellende behandeling voor de acne huid, ongeacht de leeftijd. Helpt de talgafscheiding te regelen, de huid te zuiveren en de teint te verhelderen. Bevordert het regeneratieproces en kalmeert de huid.

Duur: 90/120 min

Yon-Ka producten

Huidkalmerende behandeling

Expertverzorging om rode vlekken aan te pakken. Door professionele technieken te combineren met zorgvuldig gedoseerde plantenextracten wordt tegemoet gekomen aan de specifieke behoeften van de geïrriteerde huid.

Duur: 60 min

Yon-Ka producten

Verhelderende en vlekkencorrigerende behandeling – gelaat en handen

Als aanvulling van het thuisverzorgingsritueel en om sneller resultaat te boeken, ontwikkelde Yon-Ka het professionele verzorgingsprogramma ESSENTIAL WHITE: Deze expertverzorging bevordert het regeneratieproces van de huid en helpt zo oppervlakkige pigmentvlekken te verhelderen.

Duur: 60 min

Yon-Ka producten
×

Winkelmand

0

Bestelling